Прокрутка

Despre noi

ITPAN – este o echipă de profesioniști. 

Noi avem soluții tehnice pentru orice tip de organizație. Oferim servicii IT de calitate în Chișinău și în toată Moldova. 

Activitatea de bază a companei noastre este orientată spre elaborarea site-urilor web și oferirea de servicii outsourcing.In prezent deservim mai mult de 500 calculatoare.Oferim cel mai bun raport pret-calitate, pretul deservirii unui calculator in decurs de o luna fiind de 50-90 lei! (Serviciu de abonament de la 3 calculatoare).

Serviciul de abonament include:deservirea calculatoarelor de birou;intretinerea serverelor si a dispozitivelor de retea; contribuim la promovarea siteu-lui (pina la 10 modificari lunare gratuit).Avem cel mai bun timp de reactionare — vom fi la Tine in decurs de o ora sau ne vom conecta si vom rezolva problema de la distanta.

Dumneavoastră puteți comanda la noi elaborarea unui site, unui portal informațional sau a unui magazin on-line .

Noi vom oferi design unic site-ului Dumneavoastră, vom elabora sistemul de gestionare a site-ului și ne vom ocupa de publicitatea site-ului Dumneavoastră în rețeaua Internet .

Pe lîngă aceasta, deservim stațiile de lucru, prestăm servicii de mentenanță a rețelelor mari și mici, implementăm soluții tip server .