Прокрутка

 

 

Crearea site-urilor

 

Orice organizație, fie o firmă începătoare ori o companie mare, are nevoie de publicitate pentru a-și putea comercializa produse sau servicii. 
Site-urile web și Internetul constituie o componentă importantă a mediului de afaceri contemporan. Un site reușit cu articole despre afacerea Dumneavoastră, scrise de profesioniști, Vă va ajuta să atrageți mai mulți clienți noi. 

Site-ul poate servi în calitate de cartea de vizită a Dumneavoastră, care va prezenta activitatea companiei. Or, acesta poate fi un magazin on-line cu un catalog de produse. Sau, site-ul poate servi drept portal intern, accesibil doar pentru angajații companiei Dumneavoastră. 

Indiferent de tipul de servicii sau mărimea companiei, Dumneavoastră aveți nevoie de un site web. Site-ul web este o metodă influentă de publicitate și Vă oferă posibilitatea de a povesti mai multe detalii despre firma Dumneavoastră. 

Noi putem să Vă propunem serviciile noastre de creare și mentenanță a site-urilor. Pe lîngă aceasta, noi oferim servicii de hosting a site-urilor pe serverele noastre. 

 

Pretul unui site informational (informatia despre companie,serviciile acordate,noutati,contacte,panoul de control) — 250 euro.

Pretul magazinului online (informatia despre companie si serviciile acordate,noutati,contacte,catalogul cu produse,panoul de control) —300-450 euro.

De asemenea, oferim sprijin profesional pentru orice site (redesign,întreținerea de abonament, completarea cu produse, schimbul banner-ului, știri, promovare, faceboock, SEO, etc.). 

См. также Абонентское обслуживание компьютеров и оргтехники.